Haluan laihtua. En ole halunnut mitään muuta niin kovasti nämä viimeiset vuodet, mutta mikä tässä oikein mättää?  Näiden vuosien aikana olen tosiaan saanut painoa runsaasti pois, mutta tässä jamassa ollaan nykyisin. Muutama vuosi sitten olin jo hyvin hoikka ja tässä sitä ollaan nyt! - tässä on yksi syy tähän. Kun en enää itsekkään ukso itseeni, että pystyn ja kykenen -> paino kun tullut aina takaisin, niin  jotenkin en sitten anna koko sydäntäni tälle projektille. Sabotoin itse itseäni;  syön karkkia ja suorastaan innostun niitä ahmimaan jos niitä on tarjolla. Mitä hyödyn siitä että ahmin niitä? Tuleeko muka parempi olo, mitä tämä on?!!!! Enpä olisi koskaan uskonut että olen vielä joskus tämmöisessä jamassa! Yli kymmen vuotta sitten en voinut ymmärtää tämän kaltaisia ihmisiä, pidin heitä tyhminä, sillä en kertakaikkiaan voinut ymmärtää! Tässä sitä sitten ollaan!!!!!!!!!

Laihdutus täytyy olla sellainen päätös, että siihen sitoutuu ja sille antaa koko sydämensä!  Muuten se ei kanna. Myöskään mitkään 700-1000 kalorin dietit eivät hyödytä, niistä nyt paino varmasti nousee takaisin. Tottakai se motivoi laihduttamaan ja liikkumaan kun joka viikko tippuu kilo ja kutistuu ihan  silmissä! Tiedän kokemuksesta! - ja myös sen että sitten sitä on vuoden päästä aika pullukassa kunnossa :/  ei kanna, sellaisessa touhussa menee usko itseensä vain.

Tässä siis toinen syy miksi on vaikeata olla motivoitunut - kun niitä tuloksia ei  synny välttämättä samantien! Laihdutus on pitkäpiimäistä hommaa, itsekuria, voimakasta tahtoa, verta, hikeä ja kyyneleitä ( ainakin viimeistä henkisesti ;)

Mutta huomenna on päivä uusi. Kunhan vaan pidetään koko ajan mielessä se, mitä TODELLA halutaan, ehkä se auttaa kun muistuttaa itsellensä että haluanko todella syödä tuon, vai olla hoikka - SE ON VAIN VALINTA KYSYMYS!!!!