Tarkoituksenani olisi pudottaa painoa n. 15-20 kg. Olen aikaisemmin ollut aina hyvin hoikka ja harrastanut liikuntaa melko säännöllisesti. Tätä nykyään meininki on aivan toista. Motivaatio aivan hukassa, vaikkakin tämä on juuri sitä mitä koko sydämestäni haluan. Herkut maistuu mutta  liikunta sitäkin vähemmän!

Tällä hetkellä painan n.73 kg ja pituutta on 161 cm. Olen tämän seitsemän vuoden aikana laihtunut aina 57 kg asti, mutta nyt on aivan pohjalukemat!!!! Pakko laittaa tälle painon nousulle stoppi!  Työtähän se vaatii; verta hikeä ja kyyneleitä.  ;) Mitään kun ei ilmaiseksi saa! Katsotaan mites mamman kä! ;)

 Taktiikkani on siis laihduttaa hyvin hitaanlaisesti, näin sitä oppii paremmin omaksumaan uuden elämäntyylin ja ruokailutottumukset. Aikaisemmin olen jo laittanut remonttiin ruokailu rytmini; syön nykyään melko säännöllisesti. Veden juontia täytyy lisätä, herkutteluja vähentää ja jos herkutteleekin niin ei päästä mopoa käsistä ;) ja annos koot ja liikunta!!!! Meinaan ens alkuun hommata pyörään kilometrimittarin ja pyöräillä pitkiä matkoja. Kävely on ehkä hieman pitkäpiimäistä hommaa, mutta muuten kylläkin ihan mukavaa sekin. Pyöräilystä  nautin kovasti ja talvellakin voi hyvin jatkaa harrastusta spinning -tunneilla ;) Tästä se lähtee, oletteko mukana?!